האיכות שבטעם – ציוד למאפיות

החלה של שישי, הבצק להכנת פסטה, הקרואסונים של הבוקר, הפיתות להכנת הסנדוויצ'ים לילדים, הבאגטים והלחמים הטריים, העוגיות הקטנות באמצע היום וכל המאפים המגיעים מהמאפיות, אין אחד שלא אוהב לעבור ולראות מה מוצע היום ולהריח את הריחות הנפלאים של תנורי הלחמים והעוגות. האיכות הגבוהה והטעם הנפלא שמגיע מהמאפים השונים הם לא רק מהאנשים המכינים אותם אלא בגלל הציוד האיכותי והטוב של התנורים, המרדדים, המכונות לייצור בצק, תאי התפיחה והמכונות הרבות המקנות ללחמים השונים להיות בצבע הנכון, בגודל הנכון ובטעם הממכר.

ציוד למאפיות – מה הוא כולל בשוק

המאפיה האהובה על רבים היא המקום בו כל העוגיות, העוגות, הלחמים, הבאגטים, הבצקים, הקרואסונים והמבחר הרב מוכן על המקום בעזרת אנשים מקצועים ובעזרת המכונות השונות והמגוונות המוקנות במקום ומשרתות את ההספקה הרבה של כל המאפים. בשביל הידיים הרבות המוצרכות בשביל כמות רבה של מאפים, המכונות והמכשירים העובדים במקום יכולים לאפשר את הכמות הרבה בזמן קצר ולהפחית בעבודת הכפיים של האופים במקום. הציוד הנדרש בדרך כלל במאפיות רבות הוא: מלושים המיועדים ללוש וליצוק בצק מכל סוגו ולכל מטרה, תנורים המיועדים לכל המאפים הנבחרים להיכנס ולחמם ולקבל צבע, קריספיות והכנה סופית של המאפים, תאי תפיחה המשומשים לפני האפייה הסופית ומטרתם לתפוח את המאפי שמרים למיניהם, מכונות שוקלות מכדררות העובדות במטרה לייצר כדורי בצק בגודל מסוים, במרווח שונה, במשקלים שונים ופועלת בתפוקה מהירה ורבה, מכונה לייצור קרואסונים ורוגעלך מקצועית ומדויקת, קוי ייצור בצקים כמו שמרים או עלים וציוד רב אחר, שונה ומתואם לכל מאפיה.

ציוד למאפיה – איך מתאימים את הציוד הנכון למאפיה

בגלל המבחר הרב של ציוד למאפיה הנתון בשוק ובחברות השונות, ללוש בצק בעזרת מכונה, לפתוח את הבצק לרמה הנכונה של תפיחה, יש להתאים כל ציוד למאפיה לחנות הנכונה. כל מאפיה מתמחה בעיקר בסוגי מאפים שונים ולמשל מאפיה אחת מוכרת באמצעות הלחמים הטריים והמגוונים שלה ומאפיה אחרת מוכרת בשל הקרואסונים המעולים והייחודים שלה. בשל ההתמחות בסוגים השונים של המאפים יש לבחור את הציוד האיכותי ביותר למאפים המדוברים ובכך לקבל תוצאה לא רק של טעם טוב ואיכותי, אלא גם בהכנה מהירה ובתפוקה רבה של המכונות המקצועיות.

מאפיה היא הנה המקום הנכון והמושלם לקנות את הלחמים לשבת, את הקרואסונים בבוקר לפני העבודה, את הפיתות הטעימות והחמות שיצאו ישר מהתנור וכל המאפים שבעצם מוכנים ישר במקום. בעזרת ציוד למאפיות אפשר לחדד את ההתמחות במאפיה ולהכין כמויות רבות שלל מאפים טעימים.

אודות כותב המאמר

פוסטים נבחרים